Ring til os døgnvagt elektriker weekend, lørdag, søndag - Kort ventetid

Mounting electric sockets

Opgradering af stikkontakter

Tegn på, at det er tid til at opgradere dine stikkontakter

Med mange års erfaring kan vores Elektriker Roskilde og omegn  hjælpe dig med at beslutte om det er tid til at opgradere stikkontakterne derhjemme. 
Besværlige, misfarvede Stikkontakter? Stikkontakter, der ikke holder et stik? Sådan ved du, når det er tid til at opgive spøgelset og udskifte de trætte, gamle stikkontakter …

Sådan ved du, når du skal udskifte stikkontakter

Fra visuelle til funktionelle tegn, indikerer disse tegn, at det er tid til at montere nye stikkontakter i dit hjem:

Dine stikkontakter har kun “to-ben”.
Alle stikkontakter, der ikke har treben, skal straks udskiftes de mangler jord. Dette udgør en betydelig risiko for stød og sætter din dyre elektronik i fare for permanent skade og dig selv. (Overspændingsbeskyttelse vil ikke tilbyde beskyttelse, når det er parret med et ikke jordet elsystem.) Det er ikke nok at skifte dine gamle to-benede stikkontakter ud med deres trebenede modstykker. Din eltavle skal forbindes igen for at give den nødvendige jord for at gøre ældre to-stikkontakter sikre.


Du sætter et stik i en stikkontakt, og det falder ud.
Hvis åbningerne i en stikkontakt er løse, og stik falder ud, uanset hvilket apparat der er tilsluttet, er kontakterne i stikkontakten slidt. Dette virker måske ikke som en stor ting, men de ubesvarede/løse forbindelser, der er skabt af slidte stikkontakter, kan forårsage blitz og sætte dig i stor risiko for stød og brand. Hvis du bemærker, at stik falder ud af problemstik, er det helt sikkert tid til en udskiftning.
Stikkontakter føles varme at røre ved.


Stikkontakter, der føles varme at røre ved, er et sikkert tegn på elektriske problemer, hvilket indikerer løse, beskadigede eller slidte ledninger gemt bag væggene, stikkontakter der udgør en enorm brandfare.
Dine afsætningsmuligheder er misfarvede af varme.


Hvis en stikkontakt eller den omgivende væg er misfarvet, er dette et kæmpe advarsel, at din stikkontakt kan blive brændt, beskadiget eller forkert installeret. Kortslutninger efterlader sædvanligvis svedmærker og smeltet plast omkring beholderen og kan hurtigt resultere i brand. Forsøg aldrig at bruge en misfarvet stikkontakt. Afbryd strøm til stikkontakten på panelet, og kontakt en elektriker for at få det inspiceret og adresseret med det samme.

Du tilslutter et apparat og ser en gnist, røg eller lugter noget brænde.
Et af ovenstående tegn er en klar indikator, at dine stikkontakter straks bør udskiftes på grund af kortslutning eller vandeksponering. Sluk for strømmen til stikkontakten i el-tavlen og få dine stikkontakter undersøgt af en elektriker døgnvagt så hurtigt som muligt. Vælg en lokal for hurtig service, f.eks. bor du i Hvidovre vælg Elektriker Hvidovre. 


Hvornår skal man opgradere stikkontakterne
Ud over at udskifte stikkontakterne, når de er slidte, kan der være tidspunkter, hvor du bør overveje at opgradere dine eksisterende  stikkontakter og nyt el -teknologi, selvom de stadig går stærkt. Fremskridt inden for nutidens outlet -teknologi giver mange fordele …. 

Spar plads.
USB-stikkontakter er en fantastisk måde at maksimere outlet-ejendomme i betragtning af overdådigheden af ​​outlet-hogging-opladere, som dagens familier stoler på.
Øg sikkerheden.
Forsænkede stikkontakter forhindrer stik i at stikke ud; og pop-out-udtag forhindrer snore i at hænge i farlige bordplader og holder afsætningsmuligheder sikkert gemt væk fra små fingre, når de ikke er i brug.
Praktisk betjening.
Wi-Fi-afsætningsmuligheder giver mulighed for overvågning og betjening af forretninger hvor som helst, hvilket giver ro i sindet til kaffe og krøllejern-relateret snafus og reducerer N energiforbruget.

Kontakt en lokal elektriker for hjælp, hvis du bor på Amager så anbefaler vi Amagers Elektriker eller så har vi også god kontakt til Norh Entreprise og deres elektriker på Amager

 

 

 

Picture of Patrick
Patrick

Jeg har stor erfaring som elektriker og skriver om alt hvad der foregår i min branche!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Elektriker Roskilde
Flere indlæg
Kontakt os
Følg os
What they say

Lignende indlæg

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.  

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed