Ring til os døgnvagt elektriker weekend, lørdag, søndag - Kort ventetid

Elektrikerens spare tips vedrørende el

Elektrikerens spare tips vedrørende el

En ting, vi alle forsøger at gøre, er at forbruge en masse energi til forskellige huslige såvel som erhvervsmæssige formål, mens de strømregninger, der ankommer, er en grund til, at vi skal bekymre os. Vi ønsker virkelig at få en gnidningsfri tur, når elregningen er behandlet, men desværre er det mange gange umuligt at have kontrol over forbruget af strøm. Men der er stadigvæk ting du kan lave og her er vores spare tips på el. 

Et stort antal tjenesteudbydere og strømrelaterede myndigheder forsøger faktisk at hjælpe med at finde måder at reducere strømforbruget på, mens de fokuserer på at give tips til at reducere elregningen. Du kan være en del af sådanne programmer, der er organiseret til at give revisionstjek for at undersøge overforbruget af strøm, der fører til en stigning i energiforbruget, som i sidste ende udløser elregningerne.

Men sådanne programmer er begrænset til specifikke områder. Hvis du er fra et område, hvor sådanne programmer ikke forekommer, så bare rolig, vi har nogle tips, som vil hjælpe dig med at holde styr på strømudnyttelsen, så du kan spare penge på din elregning.

Lad os starte med det elektriske udstyr, der kører på elektrisk strøm. Det er dem, vi kan finde i enhver husstand og vil være afgørende for at hjælpe hver enkelt af jer med at udføre en revisionsundersøgelse af dit elforbrug:

1) Køleskab og fryser

Vi elsker alle at opbevare mad inde i køleskabet. Men nogle gange sker det, at der ikke er meget at gemme. Ingen rester fra den foregående nat eller ingen grøntsager, der skal afkøles osv. Dette er en af ​​grundene til, at dit køleskab faktisk trækker meget strøm for at holde det køligt. Her, hvad du kan gøre, er at fylde dit køleskab med en masse mad. Logikken bag dette er, at din mad her er isoleringspunktet, der vil minimere den tid, dit køleskab regelmæssigt tager at køre for at holde sig køligt.

2) Tørretumblere er gode, men ikke gode for din elregning

Den luksus og fritid, som vaskemaskiner udstyret med automatiske tørretumblere tilbyder, har gjort os for dovne til at rejse os og gå rundt. Processen er meget nem, vi kan ikke bebrejde os selv for at nyde luksusen. Du skal bare skifte “tørretumbler”-knappen, ellers vil maskinen automatisk skubbe tøjet ind til tørreområdet og hvirvle og rotere det og få det tørret.

Men ved du, at dette ikke er godt for dit tøj såvel som for din elregning? De fleste af os er klar over dette faktum, men vi er for dovne til at erkende, hvad der er godt og hvad der er dårligt. Så næste gang i stedet for at tvinge dit tøj ind i tørretumbleren på din maskine, skal du gå til baghaven af ​​dit hus og få installeret en stofforing. Tør dit tøj her. Solen hjælper dem med at tørre ud, mens du sparer nogle penge.

3) Tænde for alle enheder samtidigt

I mange husstande er en almindelig fejl, som folk begår, at de tænder for alle enheder samtidigt. Mens mixerkværnen står i køkkenet, ser nogen fjernsyn, mens nogen forsøger at oplade på hans eller hendes bærbare computer, og nogen tænder også for varmeren, og hele tiden tænder nogen for klimaanlægget.

Her, hvad du kunne gøre, er at sætte disse elementer i strømskinnerne og slukke for strimlerne midt under brugen.

Se disse enkle energibesparende hacks kan hjælpe dig med at spare mange penge.

4) Bruger du et klimaanlæg?

Der er ingen grund til at forklare, hvorfor du har et løb på dine penge, når elregningen kommer, hvis der er et klimaanlæg i dit hjem. Men du kan sige farvel til varme med nogle enkle tricks i stedet for at installere et stort klimaanlæg i dit hjem. Luk vinduernes gardiner og persienner for at sikre, at solen ikke rammer indirekte. Du kan overveje at installere en tonet vinduesramme.

Prøv dette og se, hvordan det køler dine værelser, mens det holder solen på afstand og hjælper dig med at spare på elregningen. Eller en anden mulighed, du kan prøve, er at installere loftsventilatorer. Lad os give lidt hvile til klimaanlæggene.

Loftsventilatorer og bordventilatorer er også en god idé til at holde luftcirkulationen på inde i dit hjem. Dette sikrer, at der ikke kommer varme ind i dit hjem, mens det altid holdes køligt.

a) Du skal holde øje med luftfiltrene i dit klimaanlæg. Skift det af og til.

b) Plant også træer omkring dit hus. Vi kan skåne miljøet og reducere presset på klimaanlæg.

c) Loftsventilatorer vil sikre, at der sker luftcirkulation inde i dit hjem

d) Pause tider kunne være en god idé

Læs mere: DUKA One er et godt muligt alternativ til klimaanlæg. Få tilbud på DUKA One her.

Elektrikerens spare tips vedrørende el

7) Hvilken temperatur kører din vandvarmer på?

Vi har alle for vane at holde det på den højeste temperatur for at få vandet opvarmet hurtigt. Men ved du, at dette bruger meget strøm, og for det meste holder vi det tændt i myldretiden. Dette overbelaster din el-strømcyklus og øger også regningen. Dette kan bidrage til mere end 12% af den samlede effekt. Du kan opvarme vand til f.eks. 130-140 graders temperatur. En anden taktik er også at installere en isoleringskappe, mens de første seks fod af rørene isoleres for at hjælpe med at reducere strømudnyttelsen.

8) Vaskemaskine og opvaskemaskine tips

Du kan minimere et stort elforbrug ved at vaske en hel masse tøj eller opvask, da begge disse systemer bruger meget strøm.

Når du bruger din vaskemaskine, er den bedste strategi også at vaske tøj i koldt vand i stedet for at være afhængig af varmt eller varmt vand, for når vandet er på høj temperatur, bruger det mere strøm.

En anden ting, du kan gøre, er at vaske dit tøj om natten ved lav varme. Dette vil reducere strømforbruget og spare på strøm.

Har sikringer gemt hjemme, godt hvis du får problemer med en sprunget sikring i el-tavle

9) Lysdæmpere

Har du installeret lysdæmpere i dit hjem? Det er ikke altid, du har brug for en fuld-power pakket elektrisk flow i dit hus, er det ikke?

Du kan reducere og minimere strømeffektiviteten, når og når du har brug for det.

Brug lysdæmpere, som hjælper dig med at foretage justeringer, når du har brug for det, og som også hjælper dig med at spare meget på strøm.

10) Køkkengrejs

Ja, det er en anden ting, der bruger meget strøm.

Du kan skifte til glas i stedet for at bruge aluminium eller andre slags fade.

Mange mennesker har fundet dette tip nyttigt til at hjælpe dem med at skære ned på elregningen.

11) Se efter energimærket, når du køber hvidevarer:

Det er et kendt faktum, at apparater mærket med “energimærke” er programmeret til at forbruge mindre strøm og spare energi. Faktum er, at det hjælper med at spare omkring 40 % af omkostningerne på din elregning, når du får energimærkeapparater til dit hjem.

12) Igen opvaskemaskine

Hvor mange af jer har for vane at tørre dit service ud inde i din opvaskemaskine?

Hvorfor anvende al varmen fra maskinen til dine tallerkener og ødelægge deres indbyggede egenskaber?

Næste gang lufttør dine tallerkener.

Prøv det, det hjælper faktisk med at spare en masse af dine penge og strøm, der er unødigt spildt.

Du kan pænt arrangere dine retter på en opvaskestativ og lukke lidt luft ind. Det vil tørre disse op.

13) Mikrobølgeovne

Ja, det er godt at mikroovne din mad. Men ikke for ofte. Det er heller ikke godt for dit helbred og heller ikke for din elregning.

Du kan spise salater, frugter og endda grillmad for at spare på strømforbruget. Stræb mod sund kost og sund livsstil.

14) Kompakte LED pærer

Dette er et hovedpunkt, som du skal huske, når du køber pærer eller enhver form for lys til dit hjem. Udskift alle eksisterende pærer til LED pærer, som vil hjælpe med at spare op til 70 % af energien og er 10 gange mere pålidelige end nogen andre pærer.

15) Brug en elektrikers rådgivning

En elektriker kan hjælpe dig med gode råd og viden om energioptimering, derfor anbefaler vi også at tage kontakt til en elektriker – Vi kan hjælpe i Roskilde og omegn. Hvis du har brug for en elektriker i København, så kan du læse mere her

16) Plant en masse træer

Dette er en af ​​de bedste strategier, vi kan implementere, mens en masse skovrydning og huggning af træer sker overalt. Lad os plante en række træer for at hjælpe med at spare energi og reducere eksponeringen af ​​kuldioxid og samtidig øge den mest nødvendige ilt overalt.

Gem nummeret til en akut elektriker, det kan spare dig mange penge i en akut situation. 

Picture of Patrick
Patrick

Jeg har stor erfaring som elektriker og skriver om alt hvad der foregår i min branche!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Elektriker Roskilde
Flere indlæg
Kontakt os
Følg os
What they say

Lignende indlæg

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.  

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed